Pornind de la premisa că fiecare om este unic și, cel puțin o dată în viață, are nevoie de un sprijin în a depăși blocaje sau situații cu care se confruntă, sau poate în a se dezvolta ca persoană, în a găsi calea spre sine, am ales să le fiu alături celor care iau această decizie.


Ca psihoterapeut sistemic, am învățat să privesc persoanele care vin la terapie ca parte a unor sisteme mai mari, cum ar fi familiile, comunitățile și organizațiile și să iau în considerare impactul acestora asupra individului și invers. Pentru a ne atinge obiectivele propuse, vom lucra împreună, într-un mediu securizant și fără prejudecăți, pentru a identifica modele de comportament, comunicare și interacțiune care pot cauza dificultăți, dezvoltarea de strategii pentru abordarea problemelor, și sprijin în demersul de a crea schimbări pozitive în aceste sisteme, ținând cont de relațiile fiecăruia în contextul familial, social și cultural.


Alături de mine, pe acest drum, emoțiile ne vor însoți ca aliați în încercarea și reala provocare de deveni versiunea noastră mai bună, mai asumată și mai împlinită, și cu relații cât mai funcționale.