Eleonora Toma – psihoterapeut sistemic pentru cuplu şi familie
Are formarea de terapeut, cu atestare naţională şi internaţională din partea Şcolii Olandeze de Terapie Sistemică de Familia -NVRG Olanda, prin Institutul pentru Cuplu şi Familie Iaşi. Este membru al Colegiului Psihologilor din România şi formator. De asemenea, de-a lungul anilor, în activitatea ei, a participat la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale.
“Pentru mine, relaţiile au fost din totdeauna un element de bază al vieţii. Vin dintr-o relaţie de gemeni, din care am învăţat constant că şi celalalt şi eu contăm în egală măsură.
Am învăţat şi descoperit că este esenţial să ai grijă de tine aşa cum ai fost crescut, dar să ştii să ai grijă şi de nevoile celuilalt.
Cred în conexiune şi în păstrarea echilibrului personal şi de viaţă, cu ajutorul emoţiilor. îmi place să ascult, să aud dincolo de percepţia propriu-zisă a sunetelor şi să te ajut pe tine, cel care doreşti o îmbunătăţire, o schimbare sau o vindecare în viaţa ta. Te pot ajuta să percepi ceea ce este cu devărat în sufletul tău şi să descoperi ce este dincolo de percepţia ochiului.”