Sunt Cristina Cojocaru și sunt formată ca psihoterapeut și din obicei autodidact. Cel mai mult îmi place și învăț când lucrez cu persoane care se află în blocaje sau care au o suferință.

Știu din propria experiență cât de dificil este să ieși dintr-o stare urâtă, din gânduri sumbre, suferințe care te bântuie ca niște fantome, te învăluie, te iau pe sus și fac ele ce vor cu tine; când ele te controlează pe tine și nu mai ești tu la cârma vieții.

Mai știu și că aceste persoane au un mare potențial de a începe să facă ceva și pentru sine, de a-și găsi echilibrul între sine și ceilalți, de a avea o viață calitativ mai bună.

Sunt un creator de exerciții și strategii pe moment, inspirată fiind de legătura pe care o creăm în cabinet, de resursele pe care le văd în tine. Sunt un corector de experiențe și îmi place să ajung cu oamenii cu care lucrez la sentimentul acela când îi ajut să își ia viața înapoi din ghemul stărilor și situațiilor copleșitoare.

Lucrez online la fel de bine ca în persoană, am mentori internaționali, supervizori și comunități profesionale și personale care mă sprijină, de unde învăț constant și unde contribui la rândul meu; poți fi la curent cu activitatea mea căci postez în rețelele de internet.

Abia aștept să lucrez și cu tine!

Te îmbrățișez cu toată inima,

Cristina