Dragi colegi psihoterapeuți și psihologi,

 

Cu mare bucurie vă invităm să participanți la un workshop cu o temă pe cât de interesantă și populară, pe atât de provocatoare de exersat pentru fiecare om în parte. Este vorba despre IERTARE.

 

Cu toții suntem nevoiți la un moment dat să ne întâlnim în viață cu situații în care ne dorim să fim iertați sau să avem puterea reală de a ierta la rândul nostru. Poate că s-a întâmplat sa fie vorba despre trădare în iubire, răni sufletești din relațiile cu părinții sau alți apropiați vouă. Cu siguranță ca fiecare dintre noi am avut asemenea experiențe de viață și poate nu ați știut cum să transformați aceste răni suferite. La fel se întâmplă și cu clienții noștri atunci când vin în terapie cu probleme de cuplu, precum: trădare, înșelare, relații extraconjugale, vieți paralele duse într-o altă relație, copii născuți din alte relații fără a aduce la cunoștință partenerului, faliment financiar al familiei prin pierderea banilor la jocuri de noroc, garantarea cu proprietatea pentru împrumuturi financiare ascunse ș.a.m.d..

 

ALVIN IRWIN LANDER este BSW (University of Calgary); MSW (Univeristy of Calgary) și PhD at University of Toronto. Este certificat ca terapeut de cuplu și familie și de asemenea în terapia prin joc cu copiii.

 

Workshopul își propune să exploreze iertarea ca un concept important atât în terapia individuală cât și în cea de cuplu sau familie. De asemenea folosirea terapiei iertării ca un concept inovativ și o resursă vitală pentru psihoterapeuți în lucrul cu clienții lor în cadrul ședințelor de terapie, pentru a-i putea ajuta mai bine să își vindece rănile emoționale și sufletești.

 

Workshopul va începe cu o introducere în iertarea de sine și în relație cu ceilalți, ca o potențială resursă pentru a face față rănilor emoționale din trecut.

 

Va fi pusă în discuție complexitatea iertării din punct de vedere terapeutic și emoțional și se vor face o serie de chestionare privind modelele terapeutice ale iertării precum și explorarea unor modele de intervenție în lucrul cu familia sau cupluri.
Se va lucra practic pe studii caz iar participanții vor avea ocazia de a aplica în mod direct terapia prin iertare.

 

Înscrierile se vor face până la data de 10 Mai 2020.
Numărul de locuri este limitat la 25.
Vă rugăm ca plata să fie efectuată anterior înscrierii dumneavoastră pentru a putea avea o evidentă cât mai clară a doritorilor și a putea respecta numărul de locuri disponibile.
Investiția dumneavoastră va fi de 450 de lei achitată integral.
Plata se va face în contul Cabinet Individual de Psihologie Toma Eleonora, deschis la Banca Transilvania: RO83BTRLRONCRT0217254301, cu mențiunea “workshop iertare”.

 

Înscrierile se fac prin formularul de înscriere atașat mai jos.
https://forms.gle/wSGePxtifPh6xAry8

 

Locația o vom anunța ulterior!!

 

Persoane de contact:
– psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie Valentina Șimon 0749092903
– psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie Toma Eleonora 0745925815
Email: simoninstitute2019@gmail.com

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag să trăim împreună această experiență!